Doelen stellen? JA!

Lieve jij!

Niet alleen als coach maar ook als een fanatieke voorstander van dromen en doelen najagen, begrijp ik als geen ander de kracht van dit moment! Het is niet alleen een tijd om terug te keren naar werk, het is een geweldige kans om vol enthousiasme jouw doelen te omarmen.

En raad eens? Ik heb iets fantastisch voor je klaarliggen – een sprankelend werkboek over doelen stellen! 🌟 Dit is niet zomaar een werkboek, het is jouw persoonlijke metgezel op deze geweldige reis naar groei en succes.
Het heeft concrete stappen die je telkens weer kun opnieuw kunt gebruiken, want hij is printable! Met dit werkboek aan jouw zijde wordt het stellen van doelen een avontuur op zich, vol kleur en inspiratie! 💫

🎯 Doelen stellen: Ze zijn als sterren aan de hemel – ze begeleiden ons, geven richting en laten ons groeien. In mijn printbare werkboek onthul ik stap voor stap hoe je jouw eigen SMART-doelen kunt formuleren die zowel uitdagend als haalbaar zijn. Het is als het bouwen van een stevig huis; een solide basis leggen voor jouw toekomstige successen.

🌈 De regen blues omarmen: Het is normaal om wat neerslachtigheid te ervaren zo na de feestdagen. Het is als de donkere nacht die plaatsmaakt voor de zonsopgang – een tijd van bezinning en heropleving. Wees dus je eigen inspiratie!

🚀 Terugkeren naar werk: Net zoals een raket die weer de atmosfeer betreedt, kan terugkeren naar werk een beetje turbulentie met zich meebrengen. Maar met de juiste mindset en strategieën kunnen we deze transitie gladstrijken en onze professionele reis soepel hervatten.

Klaar om jouw doelen te omarmen en deze maand met vernieuwde energie aan te gaan? Reageer hieronder met “JA” en ik stuur je tegen de symbolische prijs van 3,33 euro mijn werkboek over doelen stellen, waarmee je keer op keer jouw reis naar succes en vervulling kunt beginnen!

It is your time to Shine!

Goed nieuws! TTC

To Shine from Within

Lieve jij!

Nieuws dat gedeeld mag worden!
Want ik mag eindelijk delen dat ik recentelijk TTC-facilitator ben geworden! Het laatste puzzelstukje voor mijn aanbod als coach! Mijn reis begon bij voeding, vanwege mijn eigen persoonlijke troubles met huidproblematiek, vandaar me gaan verdiepen in wat voeding en leefstijl nog meer kan betekenen voor jou, voor mij en dus voor ons allemaal. Toen verder mijn papieren behaald als Life-Coach, zodat ik mijn coaching technieken en gesprekstechnieken nog beter kon gaan inzetten, en nu dan de kers op de taart zo gezegd! Energie werk!

Want dat is wat voor mij nog miste. En vandaar dat ik dat nu dan ook met jou wil delen 💛

Talking to the Chakra’s (TTC ®) is een liefdevolle kosmische energie die het zelfhelend vermogen van het lichaam activeert.

Waarom TTC?
TTC richt zich op de verbinding tussen lichaam en geest, helpt stress en spanning los te laten en opent de weg naar emotionele bevrijding. Het kan een tool zijn om opgeslagen trauma in het lijf te helpen loslaten, zonder dat je dit herbeleeft.

En het mooiste? Het is nu te boeken!

Ik nodig je uit om jouw TTC-sessie te boeken bij of De Blije Boeddha in Blijdorp en of bij Schoonheidssalon Mirette in Kralingen. Laat deze kans dus niet aan je voorbijgaan en kom zelf de magie van TTC te ervaren, want ik bied dit ook als losse sessies aan.

Voor wie is TTC geschikt?
TTC is geschikt voor alle leeftijden en biedt een zachte methode voor welzijn, van baby’s tot volwassenen. Let wel: TTC is geen vervanging van reguliere gezondheidszorg.

Ik kijk er naar uit om je te verwelkomen bij To Shine from Within en samen de magie te beleven. Met veel dank aan Pepita Luiten voor het delen van haar wijsheid 💛

Veel liefs en tot snel!

P.S. Stuur me een bericht als je meer wilt weten of als je jouw TTC-sessie wilt boeken!

Wat is Shinen eigenlijk?.

Het is weer tijd voor een update en deze keer wil ik graag een vraag met je delen welke ik laatst kreeg: “Tess, wat bedoel je eigenlijk met Shinen?”
Want tja, ik heb het vaak over shinen, en ook over je innerglow, en dat schoonheid van binnenuit komt etc. You get the picture 😉

Dus first things first, laten we eerst eens stilstaan bij wat ‘shinen’ eigenlijk betekent, althans voor mij. Shinen betekent simpelweg stralen van binnenuit, net zoals de zon haar licht verspreidt. Het is het vermogen om je ware zelf te laten zien, zonder terughoudendheid, angst of schaamte. Wanneer we shinen, omarmen we onze unieke kwaliteiten en laten we ons innerlijke licht helder schijnen, waardoor we anderen inspireren en een positieve impact hebben op de wereld om ons heen.

Karen Drucker zingt dit zo mooi in haar nummer I give myself permission:

It is our light not our darkness that most frightens us
We ask ourselves, who am I to be brilliant
Gorgeous, talented, fabulous
Actually, who are you not to be?
You are a child of God
Your playing small does not serve the world
There is nothing enlightened about shrinking
So that other people won’t feel insecure around you
We were born to make manifest the glory of God that is within us
It is not just in some of us, it is in everyone
And as we let our own light shine
We unconsciously give other people permission to do the same

En dit is precies waarom ik in het begin van To Shine mezelf niet wilde laten zien met make-up op. (Echt, I kid you not) Dit is waarom ik dat nu wel doe. Want het is zonde, en tja ook een beetje hypocriet natuurlijk, als ik aan jou, mijn client zeg, pak je podium, wees trots, durf te Shinen!

En ik dat dan zelf niet doe..

Dus ik hoop dat dit de vraag beantwoordt, waarom het zo belangrijk is om van binnenuit te stralen.

Nee?.. Nou het antwoord ligt in de kracht van authenticiteit en zelfexpressie. De veiligheid voelen om tot bloei te kunnen komen. Wanneer ik mezelf toesta om echt te zijn wie ik ben, om mijn ware kleuren te tonen, dus de ene keer in mijn sweatsuit en de andere keer in mijn meid-wat-ben-je-knap-outfit, geef ik jou daarmee onbewust ook een signaal van veiligheid omdat te doen. Om te zijn wie je bent. Op dat moment.


Want wanneer je je niet veilig voelt, dan is het moeilijk om tot bloei te komen in andere delen van je leven.

Alleen door jezelf te eren kun je dus echt gaan Shinen.

Met als gevolg dat je je lekker in je lijf voelt, je innerglow aan gaat. Maar ook dat je als een magneet gaat aantrekken wat echt bij jou past. En dtt kan zich uiten in een betere verbingding met jezelf, meer vervulling in je werk, diepere verbindingen in je relaties en een dieper gevoel van tevredenheid en vreugde in je  dagelijks leven.

En laten we wel zijn, wie wil dat nou niet?

Daarom is het mijn missie om mensen als jou te helpen om je Inner Glow te her-ontdekken en te laten stralen. Of het nu gaat om individuele coachingssessies, energiewerk (TTC) of mijn unieke combipakketten, ik streef ernaar om jou weer te laten stralen als nooit te voren.

Dus, lieve jij, laten we samen streven naar een wereld waarin iedereen de moed heeft om te stralen van binnenuit.

Even Voorstellen

Mijn naam is Tessey Geurds en recent afgestudeerd als Orthomoleculair Voedings Adviseur. Na jaren werkzaam te zijn geweest in de restaurant en hotel industrie, ben ik me gaan verdiepen in de andere kant van voeding. En dan vooral wat voeding voor ons als mens kan betekenen. En wat onwijs gaaf om te zien hoe voeding ons medicijn naar een schitterend lijf en dus ook leven kan zijn!

Mensen adviseren over eten en drinken zit in mijn bloed zo gezegd. Nu alleen dus vanuit een ander perspectief en om een langdurig resultaat te geven in plaats van alleen tijdens een avondje uit.

Ik vind het een eer om deel uit te mogen maken van jouw reis naar een gezonder leven.

Want jij, net als ik of een ander, verdient het om te Shinen from Within!