Wat is Shinen eigenlijk?.

Het is weer tijd voor een update en deze keer wil ik graag een vraag met je delen welke ik laatst kreeg: “Tess, wat bedoel je eigenlijk met Shinen?”
Want tja, ik heb het vaak over shinen, en ook over je innerglow, en dat schoonheid van binnenuit komt etc. You get the picture 😉

Dus first things first, laten we eerst eens stilstaan bij wat ‘shinen’ eigenlijk betekent, althans voor mij. Shinen betekent simpelweg stralen van binnenuit, net zoals de zon haar licht verspreidt. Het is het vermogen om je ware zelf te laten zien, zonder terughoudendheid, angst of schaamte. Wanneer we shinen, omarmen we onze unieke kwaliteiten en laten we ons innerlijke licht helder schijnen, waardoor we anderen inspireren en een positieve impact hebben op de wereld om ons heen.

Karen Drucker zingt dit zo mooi in haar nummer I give myself permission:

It is our light not our darkness that most frightens us
We ask ourselves, who am I to be brilliant
Gorgeous, talented, fabulous
Actually, who are you not to be?
You are a child of God
Your playing small does not serve the world
There is nothing enlightened about shrinking
So that other people won’t feel insecure around you
We were born to make manifest the glory of God that is within us
It is not just in some of us, it is in everyone
And as we let our own light shine
We unconsciously give other people permission to do the same

En dit is precies waarom ik in het begin van To Shine mezelf niet wilde laten zien met make-up op. (Echt, I kid you not) Dit is waarom ik dat nu wel doe. Want het is zonde, en tja ook een beetje hypocriet natuurlijk, als ik aan jou, mijn client zeg, pak je podium, wees trots, durf te Shinen!

En ik dat dan zelf niet doe..

Dus ik hoop dat dit de vraag beantwoordt, waarom het zo belangrijk is om van binnenuit te stralen.

Nee?.. Nou het antwoord ligt in de kracht van authenticiteit en zelfexpressie. De veiligheid voelen om tot bloei te kunnen komen. Wanneer ik mezelf toesta om echt te zijn wie ik ben, om mijn ware kleuren te tonen, dus de ene keer in mijn sweatsuit en de andere keer in mijn meid-wat-ben-je-knap-outfit, geef ik jou daarmee onbewust ook een signaal van veiligheid omdat te doen. Om te zijn wie je bent. Op dat moment.


Want wanneer je je niet veilig voelt, dan is het moeilijk om tot bloei te komen in andere delen van je leven.

Alleen door jezelf te eren kun je dus echt gaan Shinen.

Met als gevolg dat je je lekker in je lijf voelt, je innerglow aan gaat. Maar ook dat je als een magneet gaat aantrekken wat echt bij jou past. En dtt kan zich uiten in een betere verbingding met jezelf, meer vervulling in je werk, diepere verbindingen in je relaties en een dieper gevoel van tevredenheid en vreugde in je  dagelijks leven.

En laten we wel zijn, wie wil dat nou niet?

Daarom is het mijn missie om mensen als jou te helpen om je Inner Glow te her-ontdekken en te laten stralen. Of het nu gaat om individuele coachingssessies, energiewerk (TTC) of mijn unieke combipakketten, ik streef ernaar om jou weer te laten stralen als nooit te voren.

Dus, lieve jij, laten we samen streven naar een wereld waarin iedereen de moed heeft om te stralen van binnenuit.

Leave a Reply