Goed nieuws! TTC

To Shine from Within

Lieve jij!

Nieuws dat gedeeld mag worden!
Want ik mag eindelijk delen dat ik recentelijk TTC-facilitator ben geworden! Het laatste puzzelstukje voor mijn aanbod als coach! Mijn reis begon bij voeding, vanwege mijn eigen persoonlijke troubles met huidproblematiek, vandaar me gaan verdiepen in wat voeding en leefstijl nog meer kan betekenen voor jou, voor mij en dus voor ons allemaal. Toen verder mijn papieren behaald als Life-Coach, zodat ik mijn coaching technieken en gesprekstechnieken nog beter kon gaan inzetten, en nu dan de kers op de taart zo gezegd! Energie werk!

Want dat is wat voor mij nog miste. En vandaar dat ik dat nu dan ook met jou wil delen 💛

Talking to the Chakra’s (TTC ®) is een liefdevolle kosmische energie die het zelfhelend vermogen van het lichaam activeert.

Waarom TTC?
TTC richt zich op de verbinding tussen lichaam en geest, helpt stress en spanning los te laten en opent de weg naar emotionele bevrijding. Het kan een tool zijn om opgeslagen trauma in het lijf te helpen loslaten, zonder dat je dit herbeleeft.

En het mooiste? Het is nu te boeken!

Ik nodig je uit om jouw TTC-sessie te boeken bij of De Blije Boeddha in Blijdorp en of bij Schoonheidssalon Mirette in Kralingen. Laat deze kans dus niet aan je voorbijgaan en kom zelf de magie van TTC te ervaren, want ik bied dit ook als losse sessies aan.

Voor wie is TTC geschikt?
TTC is geschikt voor alle leeftijden en biedt een zachte methode voor welzijn, van baby’s tot volwassenen. Let wel: TTC is geen vervanging van reguliere gezondheidszorg.

Ik kijk er naar uit om je te verwelkomen bij To Shine from Within en samen de magie te beleven. Met veel dank aan Pepita Luiten voor het delen van haar wijsheid 💛

Veel liefs en tot snel!

P.S. Stuur me een bericht als je meer wilt weten of als je jouw TTC-sessie wilt boeken!

Leave a Reply