Ready to Shine?!

Ontdek To Shine from Within: Jouw Gids naar Stralende Gezondheid & Zelfliefde

Welkom bij To Shine from Within, waar ik, Tessey Geurds, je begeleid op een reis van transformatie naar een gezonder en stralender leven. Mijn achtergrond in de horeca heeft mijn passie voor zorgen en adviseren eigenlijk alleen maar versterkt. En yes! Vandaag de dag breng ik die passie over naar het domein van gezondheid en welzijn.

Dus van Horeca Guru naar Gezondheid Guru.
Ja, mijn reis heeft me geleid naar de impact van voeding en zelfacceptatie. Dit heeft geresulteerd in de geboorte van mijn bedrijf:
To Shine from Within.
Als iemand die zelf worsteld met huidproblemen, begrijp ik de waarde van orthomoleculaire voeding voor huidverbetering. En door een nogal turbulente jeugd, vele levenslessen en de nodige hulp die ik daarvoor heb benut ook het besef van de waarde van zelfliefde.

Onze filosofie is simpel: ware schoonheid begint van binnenuit. Dit weerspiegelt zich niet alleen in je uiterlijk, maar ook in hoe je je voelt. “Je bent wat je eet” is meer dan een cliché – het is een mantra dat ons begeleidt in het streven naar een stralend leven, zowel fysiek als mentaal.

Bij To Shine from Within gaan we verder dan traditionele benaderingen. Onze holistische aanpak omarmt de symbiose tussen lichaam en geest. Want wanneer je lichaam goed aanvoelt, straalt je geest en vice versa. Het resultaat? Jij, op je best.

Are you ready to spark your innerglow?

“Elke keer wanneer je een gezondere keuze maakt, kies je voor jezelf en laat je aan jezelf zien dat jij het waard bent.”

We beginnen met een persoonlijke kennismaking tijdens een mini-intake. Deze initiële stap is cruciaal voor het creëren van een vertrouwensband en het afstemmen van onze aanpak op jouw behoeften. Het kost slechts een kwartiertje, maar het is een waardevolle kennismaking.

Na de intake, als de vonk overslaat en je klaar bent om samen op reis te gaan, ontvang je een op maat gemaakt aanbod in je inbox. Dit is het begin van onze reis naar jouw stralende leven!

Onze eerste sessie is diepgaand en verkent waar je nu bent, waar je vandaan komt en waar je naartoe wilt. We richten ons op jouw specifieke uitdagingen, zoals mindset, levensstijl, voeding en indien gewenst stressbeheersing.
Na de sessie volgt dan een advies dat precies bij jou past.

Onze vervolgsessies, afgestemd op jouw behoeften, volgen op een interval die jou de tijd geeft om de veranderingen te integreren. Jouw toewijding en inzet vormen de sleutel tot blijvend succes. Onze doelgerichte aanpak zorgt ervoor dat je de verschuivingen maakt die nodig zijn voor een leven vol stralende gezondheid & zelfliefde.

Aarzel niet langer.
Stap in je eigen kracht en ontdek de stralende versie van jezelf met To Shine from Within.
Neem nu contact met ons op om jouw eerste stap naar een stralende toekomst te zetten:

Want net als ieder ander, verdien jij het To shine from Within.

Zie ik jou binnenkort de beste versie van jezelf worden?

Liefs,
Tessey

Mijn diploma’s en certificeringen: